Om os

Marie:
Det er mig den lalleglade med blond hår og næsering på billedet ovenfor. Jeg er 21 år gammel, blev student fra Allerød Gymnasium i sommeren 2015 og er på nuværende tidspunkt bosat i København. Jeg tog beslutningen om at blive frivillig hos ActionAid Malawi, fordi jeg længe har haft en stor passion for menneskerettigheder og organisatorisk arbejde. Jeg vil gerne have fingrene i mulden og møde de mennesker man snakker om, når man berører dette område. Samtidig er jeg super interesseret i mødet mellem mennesker i generel forstand og mødet mellem forskellige kulturer. Jeg er af den overbevisning, at vi kan lære hinanden en masse om livet. Alle disse erfaringer vil jeg efterfølgende pakke i min rygsæk og tage med mig videre på livets lange rejse.

Emma:
Det er mig til venstre med det meget lidt farverige tøj. Jeg er 19 år gammel og til daglig bor jeg i Farum med mine forældre og min lillesøster. Jeg blev student i sommeren 2016, og efter et halvt år som piccoline og receptionist på et advokatkontor, besluttede jeg mig for, at jeg skulle prøve noget nyt, udfordre mig selv og udvide min horisont. Jeg tog derfor beslutningen om at tage 3,5 måneder til Afrika, og her er jeg så! Turen har på mange måder været en øjenåbner for mig. Jeg har lært rigtig meget om kulturer i den tid, jeg har været her, men jeg har i den grad også lært noget om miljø, naturkatastrofer og ressourcemangel.

Maria:
Hende den super fregnede pige med det ustyrlige krøllede hår er mig, Maria. Jeg er 20år og blev færdig på Det frie Gymnasium i sommers. Jeg valgte at tage på denne tur for at møde en masse dejlige nye mennesker, både danske, kenyanske og malawianske (og andre)! Og så også for at prøve at være en del af en helt anden kultur, hvilket jeg virkelig synes jeg får prøvet! Mit yndlings dyr er giraffer, så dem håber jeg at møde – og ellers så håber jeg bare på at få lov til at være en del af det ret så spændende arbejde for ActionAid Malawi og have en masse spas og tonsvis af oplevelser! Hej hej

Advertisements